[原版伴奏] Calum Scott - You Are The Reason【192K】伴奏【首发】.mp3

1万

1万

20万

版主

复制颠倒人生

收听

优秀斑竹奖社区QQ达人特殊贡献奖社区居民实名认证

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
音频属性
[格式]mp3
[位速]192kbps
[频道]2(非立体声)
[采样级别]44khz
[频谱范围]Not defined
[持续时间]00:03:23

There goes my heart beating
突然的心跳加速
Cause you are the reason
因为你出现在我的生命中
I'm losing my sleep
因为你我深夜辗转难眠
Please come back now
快回来我身边吧

There goes my mind racing
总是胡思乱想
And you are the reason
都是因为你
That I'm still breathing
我还在坚持
I'm hopeless now
挣扎在崩溃的边缘.

I'd climb every mountain
我愿翻山越岭
And swim every ocean
我愿漂洋过海
Just to be with you
只为去到你的身边
And fix what I've broken
弥补我们错过的一切
Oh, cause I need you to see
只想让你知道
That you are the reason
你是我的一切

There goes my hands shaking
我双手微颤
And you are the reason
都是因为你
My heart keeps bleeding
我心在滴血
I need you now
我好需要你.

If I could turn back the clock
如果时光能够倒回
I'd make sure the light defeated the dark
我相信希望之光终会照亮黑暗
I'd spend every hour, of every day
我愿用我的每一分钟每一秒
Keeping you safe
来守护你

I'd climb every mountain
我愿翻山越岭
And swim every ocean
我愿漂洋过海
Just to be with you
只为与你重逢
And fix what I've broken
修复曾经被打碎的缘分
Oh, cause I need you to see
只想让你知道
That you are the reason
你是我的一切
You are the reason
你是我倾其所有的原因

Calum Scott - You Are The Reason.mp3

4.66 MB, 下载次数: 31

售价: 5 金币  [记录]

上一篇:Adam Levine - Lost Stars【256K】伴奏
下一篇:Calvin Harris+Disciple - How Deep Is Your Love【192K】伴奏【首发】.mp3
将高品质伴奏理念分享给热爱音乐的小伙伴们~~

风云使者

收听
謝謝  thank you
中华演艺伴奏网 - www.banzous.com

新手上路

收听
喜欢这首歌!感谢分享~

圣骑士

收听
谢谢分享~~~好听的一首歌!

精灵王

收听

社区居民

感謝分享
%%

圣骑士

收听
好听好听,不错的曲子,赞一个

精灵王

收听
謝謝  thank you